3.6 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Stațiile de autobuz vor fi verificate

Reprezentanții administrației locale au în vedere modificarea locațiilor stațiilor de autobuz din Pașcani. Decizia vine în contextul unei cereri din partea unui cetățean din suburbia Sodomeni, care dorește înființarea unei stații de autobuz pe strada 13 Decembrie.

Discuțiile în acest sens au avut loc în cadrul ședinței comisiei de circulație de vineri, 15 octombrie, de la sediul primăriei. Viceprimarul municipiului, Cristian Rățoi a declarat că se impune actualizarea locațiilor mai multor stații de autobuz, pe motiv că, fie sunt poziționate în locuri care mai mult încurcă circulația sau chiar pun în pericol siguranța pietonilor, fie, a explicat edilul, sunt și alte zone în municipiu unde se impune amenajarea unor astfel de stații de așteptare pentru cetățeni.

Membrii comisiei de circulație au căzut de comun acord că va fi revăzut amplasamentul stațiilor de autobuz împreună cu directorul societății de salubritate și transport public local, CLP Ecoserv SRL, iar întâlnirea ar urma să aibă loc săptămâna viitoare.

Precizăm că în Pașcani sunt în momentul de față 22 de stații de autobuz, pe când în suburbii există 19, după cum urmează, în Blăgești și Gâștești sunt câte 4 stații de autobuz, pe traseul Boșteni-Sodomeni sunt 19 stații dus-întors, dintre care 6 doar în cele două zone, iar la Lunca Pașcani sunt 5 stații de autobuz.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI