10.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Staţii de îmbarcare pentru transportul special de călători

Comisia de Circulaţie din Paşcani s-a întrunit astăzi în şedinţa pentru a soluţiona mai multe cereri venite din partea unor transportatori.
Cunoscută firma de transport Eurolines a solicitat aviz pentru un punct de îmbarcare/debarcare în Zona Vale. Acolo vor opri autocarele de două ori pe noapte,  la ora 23 şi 02.30,  pentru a prelua călătorii care circulă cu acest operator. Membrii comisiei au fost de acord că staţia să fie amenajata în apropierea fostului Club CFR pe Strada Gării, nr 85.
O altă firmă de transport a solicitat avizul administratiei din Paşcani pentru a putea opri în mai multe locaţii din oraş în vederea îmbarcării şi debarcarii muncitorilor care lucrează la firmele Delphi şi Lear Corporation din Iaşi.

Membrii comisiei au cerut completarea documentaţiilor şi precizarea exactă a locaţiilor. De principiu ei au fost de acord că autobuzele pentru muncitori să oprească in statiile din fata fabricii de perdele şi din faţa Clubului CFR.

În acelaşi context, Poliţia Locală a atras atenţia că două autobuze de la firma de transport Codreanu parchează în mod ilegal în faţa Gării nu în autogara din apropiere. În urma verificărilor s-a constatat că unul dintre le nu are nici măcar autorizaţie de transport.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI