More

  Staţii de îmbarcare pentru transportul special de călători

  Array

  Comisia de Circulaţie din Paşcani s-a întrunit astăzi în şedinţa pentru a soluţiona mai multe cereri venite din partea unor transportatori.
  Cunoscută firma de transport Eurolines a solicitat aviz pentru un punct de îmbarcare/debarcare în Zona Vale. Acolo vor opri autocarele de două ori pe noapte,  la ora 23 şi 02.30,  pentru a prelua călătorii care circulă cu acest operator. Membrii comisiei au fost de acord că staţia să fie amenajata în apropierea fostului Club CFR pe Strada Gării, nr 85.
  O altă firmă de transport a solicitat avizul administratiei din Paşcani pentru a putea opri în mai multe locaţii din oraş în vederea îmbarcării şi debarcarii muncitorilor care lucrează la firmele Delphi şi Lear Corporation din Iaşi.

  Membrii comisiei au cerut completarea documentaţiilor şi precizarea exactă a locaţiilor. De principiu ei au fost de acord că autobuzele pentru muncitori să oprească in statiile din fata fabricii de perdele şi din faţa Clubului CFR.

  În acelaşi context, Poliţia Locală a atras atenţia că două autobuze de la firma de transport Codreanu parchează în mod ilegal în faţa Gării nu în autogara din apropiere. În urma verificărilor s-a constatat că unul dintre le nu are nici măcar autorizaţie de transport.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet