15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Stații de asteptare fără scaune. Pășcanenii s-au saturat să stea în picioare

O staţie din Municipiul Paşcani a ajuns într-o stare jalnică. De ani de zile nu s-a mai făcut nici o lucrare la aceasta, ba mai mult a dispărut şi banca care era de mulţi ani în interiorul staţiei.
Un bărbat dintr-o suburbie a oraşului a prezentat astăzi la audienţe şi o problema a comunităţii în care trăieşte. Mihai Ungureanu din Boșteni a rugat administraţia locală să pună măcar nişte bănci în staţia de autobuz din centrul periferiei pentru ca bătrânii sau copii care aşteaptă autobuzul să nu stea în picioare.

La faţa locului situaţia s-a confirmat. Staţia de autobuz este în stare deplorabilă. Nu există scaune sau o bancă unde să te aşezi, tabla din care este făcută a început să se macine, iar pe jos este pietriş asta în condiţiile în care strada este asfaltată. Despre indicatoare sau marcaje care să delimiteze spaţiul aferent staţiei nici nu poate fi vorba.

De aceeaşi părere sunt şi alţi localnici pe care i-am găsit în staţie. Aceştia sunt nemulţumiţi că nu s-au mai făcut lucrări de foarte mult timp la această staţie, ba mai mult banca din lemn care era în trecut a dispărut şi ea.

O altă femeie care aştepta autobuzul de la ora 2 nici măcar nu mai stătea în dreptul staţiei ci a preferat să stea pe marginea drumului.

Menţionăm că pe raza Municipiului Paşcani sunt câteva zeci de staţii care se află în administraţia Consiliului Local. Din spusele reprezentanţilor Primăriei în fiecare an se alocă fonduri pentru contrucţia unei singure staţii, dar lucrări la cele existente nu s-au făcut.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow