12.7 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Start la inscriere. Cupa municipiului la tenis de camp

De pe 1 octombrie se da startul înscrierilor pentru Cupa Pașcaniului la tenis de camp. Sunt asteptati sa se inscrie copii de la 10 ani, iar organizatorii au pregatit si o categorie pentru cei care au peste 50 de ani. Competitia se va desfășura pe terenul de tenis din spatele blocului Moldova, in perioada 4- 19 octombrie.

Image

Pentru iubitorii sportului alb care se inscriu la concurs, data limita este de 3 octombrie pentru categoriile de la 10 la 30 de ani si pana pe 8 octombrie pentru categoriile de la 31 ani la peste 50 de ani.

Premiile puse in joc sunt consistente. De la 250 lei pana la 150 lei, bani ce vor fi dati fiecarei categorii de varsta. Participantii vor primi diplome de participare. De asemenea, se vor acorda si cupe ocupantii locurilor I.

Programul de desfasurare a competitiei va fi stabilit in functie de numarul participantilor, urmand a fi afisat si publicat online.

Bugetul alocat desfasurarii acestui eveniment etse de 7.300 de lei, iar proiectul de hotarare a fost votat in sedinta de Consiliul Local Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow