More

  Start înscrieri pentru o tabără de vară

  Array

  S-au dat start înscrierilor pentru a petrece o săptămână în cadrul unei tabere de vis, anunță organizatorii. Cerințele care trebuie îndeplinite sunt: vârsta, să fii comunicativ, să-ți placă provocările și concursurile.

  O nouă ediție a taberei de vară organizată de Asociația Șansa a început cu partea de înscriere a doritorilor care vor să facă parte dintr-un grup pus pe distracție. Astfel, de astăzi și până spre finalul verii au loc înscrierile, iar în luna septembrie elevii vor petrece o săptămână de vis plină de activități.

  „Ești comunicativ, prietenos și îți plac provocările? Ți-ar plăcea ca în povestea vacanței tale să adaugi aventuri, concursuri și distracție alături de prieteni noi? Dacă răspunsul este da, ești din Pașcani sau suburbii și ai între 12 și 19 ani, ești candidatul perfect!” spun reprezentanții evenimentului, în descrierea evenimentului.

  Organizatorii au lansat deja online formularul care trebuie completat pentru înscriere. Il găsești aici http://tinyurl.com/impreunapentrutineri.

  Tabăra are loc datorită Asociației Șansa 2010, împreună cu cercetașii de la Centrul Local “Crinii” Pașcani și cu sprijinul Consiliului Local Pașcani. Evenimentul poartă numele de “Împreună pentru tineri” și va avea loc la Muncel, în luna septembrie, acolo unde sunt anunțate numeroase ateliere, jocuri de paintball, de cunoștințe.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI