13.9 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021
Array

Start înscrieri pentru “Cupa primăverii” la tenis de masă

Start înscrieri pentru “Cupa primăverii” la tenis de masă 

Organziatorii, Școala Gimnazială Specială Pașcani în parteneriat cu ISJ Iași, așteaptă cât mai multe persoane să se înscrie la cea de 9-a ediție a evenimentului sportiv “CUPA PRIMĂVERII” la tenis de masă ediția a IX-a ce va avea loc în ziua de 28-03-2017.

Și în acest an sunt secțiunile  individual fete și băieți, pe echipe, dublu, special olimpics.

“Ca în fiecare an, în a doua zi din săptămâna „Școala altfel”, școala noastră desfășoară competiția de tenis de masă „Cupa primăverii”. Anul acesta am ajuns la ediția a IX-a și adună peste 40 de competitori, elevi din clasele 0-8, din peste 10 școli din județul Iași. Competiția este cuprinsă în calendarul activităților educative județene, premiile constau în diplome, trofee realizate în atelierul nostru de artterapie și cadouri din partea sponsorilor competiției. Toți elevii vor primi stimulente.” au spus organziatorii evenimentului.

Pentru a participa trebuie să îndepliniți următoarele condiții –

-echipele de tenis de masa vor avea minim un sportiv pe categorie de vârstă și maxim 5 sportivi și două rezerve.(cl. I-IV, cl. V-VIII)
-înscrierea se va face de către școala de la care provin elevii în baza unui tabel parafat și semnat de către conducerea unității. Tabelul poate fi transmis și prin fax la numărul: 0232 762562 sau la adresa de e-mail: stefan_vinca@yahoo.com;
-cadrele didactice trebuie să prezinte fișa medicală/ adeverință medicală din care să rezulte starea de sănătate a copilului și o copie a certificatului de naștere/ carte de identitate a elevilor;
-termenul limită de înscriere este 24 martie 2017.

La final se vor acorda diplome certificate de către ŞCOALA GIMNAZIALĂ SPECIALĂ PAŞCANI și INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN IAŞI.

Trofeul va fi câștigat de echipa care acumulează cele mai multe premii I, II și III.

Program va începe de la orele 08.00 cu primirea invitaților. După aceea între ore 09.00 – 09.30 – SEDINTA TEHNICA LA TENIS DE MASA,  09,.30 – 12.30 – CONCURS TENIS DE MASA individual și dublu,  12.30 – 13.30 – PAUZA; 13,30 –    16,30  – CONCURS TENIS DE MASA pe echipe; 16,30 – 17 –  PREMIEREA CASTIGATORILOR (locurile I, II, III, IV- individual, dublu vor primi diplome, iar primele trei echipe vor primi cupe și diplome). Se vor acorda și premii speciale.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI