23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Start în forță pentru o Asociație de voluntariat. Se caută voluntari, se cer opinii, iar pasionații de scris sau foto vor avea blogul lor

- Advertisement -

Start în forță pentru o Asociație de voluntariat

Se caută voluntari, se cer opinii, iar pasionații de scris sau foto vor avea blogul lor

Început de an, planuri noi. O asociație a dat start înscrierilor pentru volunatrii care doresc să facă parte din una dintre cele mai active comunități din Târgu Frumos, iar doritorii care au harul scrisului sunt așteptați să-și trimită articolele, iar cei care au ceva de spus pot să o facă prin cadrul unui sondaj de opinie pus la dispoziție de Asociație.

Cu siguranță ați auzit de Asociația Asirys din Târgu Frumos care a organizat anul trecut zeci de evenimente sociale și de impact asupra comunității. Ei bine, anul acest caută noi volunatri care vor să se implice în desfășurarea evenimentelor. Nu contează vârsta sau dacă nu ești din Târgu Frumos. Important este să fiți dispuşi să realizați activităţi online şi să participați la cel puţin o întâlnire pe lună în Tîrgu Frumos. Cei care îşi doresc să devină voluntari ASIRYS, vor urma o sesiune de pregătire, vor organiza cel puţin un eveniment şi vor primi contract de voluntariat, iar dacă vor fi activi cel puţin 6 luni, un certificat de voluntar care va atesta competenţele dobândite. Formularul se completează AICI. 

De asemenea, în strânsă legătură s-a creat și un chestionar online pentru a se identifica nevoile comunităţii în materie de petrecere a timpului liber. Astfel, trebuie să accesați acest link și să răspundeți la câteva întrebări cum ar fi – Cum vă petreceţi timpul liber? Ce lipseşte în Tîrgu Frumos?  Ce activităţi/servicii v-ar plăcea să fie disponibile în Tîrgu Frumos? (ex. cursuri de dans latino pentru adulţi, cursuri de tenis de câmp etc.).

Iar pentru cei cărora le place să scrie articole sau să facă fotografii, subiectul principal fiind Târgu Frumos, trebuie să trimiteţi articolele voastre ori fotografiile ca mesaj privat pe pagină ori pe emailul tirgufrumos@yahoo.com. Cele mai bune materiale vor fi publicate pe www.vorbecutirgufrumos.blogspot.ro/?view=magazine.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow