30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Starea Civilă şi Evidenţa Populaţiei s-au mutat în sediul vechi al Primariei

AFACERI

Cetatenii din Pascani, suburbii si comunele limitrofe care trebuie sa-si schimbe sau sa obtina actele de identitate, dar si cei care au probleme de rezolvat la Starea Civila din Pascani trebuie sa stie ca cele doua compartimente s-au mutat, incepand de astazi, 1 aprilie, in centrul orasului, la sediul Primariei vechi, langa Serviciul de Pasapoarte.

Practic, pascanenii vor putea obtine din acelasi loc certificatul de nastere, casatorie si deces precum si cartea de identitate si pasaportul. Tot acolo s-a mutat si Ghiseul Unic, loc unde cetatenii vor putea sa depuna cererile si sa obtina raspunsurile sau diferite documente de la Primarie. De asemenea a fost amenajata si o sala de asteptare.

Asadar, Compartimentul de Evidenta al Populatiei care functiona in cladirea Politiei Pascani, dar si Compartimetul de Stare Civila care functiona in cadrul Primariei Pascani, la parter, sunt acum intr-un spatiu comun. S-a luat aceasta decizie pentru a creste viteza de rezolvara a problemelor cu care se confrunta cetatenii. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow