11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Starea bătrânilor după incendiu din cauza unei lumânări: intoxicaţi şi cu arsuri grave

Starea celor doi bătrâni care au fost scoşi de către pompierii păşcăneni, inconştienţi, din apartamentul lor, acolo unde a izbucnit vineri după amiază un incendiu este în continuarea sub observaţie, femeia de 74 de ani având arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului. A fost preluată de către personalul de pe elicopterul SMURD din Iaşi şi dusă la Spitalul de Arşi din Bucureşti pentru tratament complet şi compelx.

elicopter smurd arsa

Pentru că bătrânul prezenta numai intoxicaţie cu fum, acesta a fost adus la Spitalul de Urgenţe din Iaşi cu o ambulanţă şi supus unui tratament de specialitate, starea lui fiind stabila si cel mai probabil va fi externat în următoarele zile.

batrani incendiu

În urmă investigaţiilor făcute de către pompieri, s-a stabilit că cel mai probabil, cauza incendiului a fost din cauza unui lumânări lăsate aprinse şi nesupravegheate. Specilistii recomandă, din nou, să fim atenţi unde lăsăm lumânarea aprinsă.

În scara cu pricina, incendiul a lăsat urme, mai ales locatarilor care stau în apartamentele de la etajele 3 şi 4. Unii dintre ei fiind nevoiţi să dea cu var în apartament şi pe casă scării.

incendiu batrani scara neagra

Vecinii nu au cuvinte de laudă pentru familia Butnaru. Ei spun că nu sunt puţine ori când bătrâneii au inundate scara sau a intervenit poliţia pentru a fi liniştiţi.

Menţionăm că incendiul a avut loc vineri după amiază, într-un apartament cu două camere ce aparţine familiei Maria şi Vasile Butnaru. Fumul negru şi gros a inundat casa scării, la faţă locului fiind solicitaţi pompierii care i-au scos din casă.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow