More

  Stadion la standarde europene peste 3 ani la Pascani

  Array

  Sambata, 1 decembrie 2012, in cadrul premierii sportivilor ce au participat la competitiile sportive dedicate zilei nationale ce au avut loc la Sala Municipala de Sport din cadrul bazei sportive a CSM, a avut loc un moment deosebit.

  Presedintele clubului CSM, Bogdan Mandric, alaturi de consilierul PSD, Vasile Plesca, au pregatit o surpriza pentru cei prezenti in sala. Ei au realizat o prezentare power point, in care au aratat proiectul de viitor din cadrul bazei sportive, si anume modernizarea Stadionului Municipal.

  Vasile Plesca, a spus ca ideea modernizarii bazei sportive este o mai veche dorinta de a sa, ce va deveni realitate. Proiectul are multa sustinere din partea administratiei locale, iar acelasi consilier spune ca a vazut exemple de orase din tara, cum sunt Clujul sau Bistrita Nasaud, unde Guvernu a alocat 1 milion lei pentru modernizarea stadioanelor.

  Momentan proiectul este in stadiul de studiu, dar cei implicati spera ca in maxim 3 ani si jumatate baza sportiva de la Pascani, sa arate altfel.

  Primarul, Dumitru Pantazi spune ca va sprijini si el acest proiect din viitorul buget al Pascaniului iar senatorul Florin Constantinescu promite acelasi lucru, in cazul in care va mai castiga un nou mandat.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI