14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Stadion la standarde europene peste 3 ani la Pascani

Sambata, 1 decembrie 2012, in cadrul premierii sportivilor ce au participat la competitiile sportive dedicate zilei nationale ce au avut loc la Sala Municipala de Sport din cadrul bazei sportive a CSM, a avut loc un moment deosebit.

Presedintele clubului CSM, Bogdan Mandric, alaturi de consilierul PSD, Vasile Plesca, au pregatit o surpriza pentru cei prezenti in sala. Ei au realizat o prezentare power point, in care au aratat proiectul de viitor din cadrul bazei sportive, si anume modernizarea Stadionului Municipal.

Vasile Plesca, a spus ca ideea modernizarii bazei sportive este o mai veche dorinta de a sa, ce va deveni realitate. Proiectul are multa sustinere din partea administratiei locale, iar acelasi consilier spune ca a vazut exemple de orase din tara, cum sunt Clujul sau Bistrita Nasaud, unde Guvernu a alocat 1 milion lei pentru modernizarea stadioanelor.

Momentan proiectul este in stadiul de studiu, dar cei implicati spera ca in maxim 3 ani si jumatate baza sportiva de la Pascani, sa arate altfel.

Primarul, Dumitru Pantazi spune ca va sprijini si el acest proiect din viitorul buget al Pascaniului iar senatorul Florin Constantinescu promite acelasi lucru, in cazul in care va mai castiga un nou mandat.

 

Alte articole