More

  Stadion la standarde europene peste 3 ani la Pascani

  Array

  Sambata, 1 decembrie 2012, in cadrul premierii sportivilor ce au participat la competitiile sportive dedicate zilei nationale ce au avut loc la Sala Municipala de Sport din cadrul bazei sportive a CSM, a avut loc un moment deosebit.

  Presedintele clubului CSM, Bogdan Mandric, alaturi de consilierul PSD, Vasile Plesca, au pregatit o surpriza pentru cei prezenti in sala. Ei au realizat o prezentare power point, in care au aratat proiectul de viitor din cadrul bazei sportive, si anume modernizarea Stadionului Municipal.

  Vasile Plesca, a spus ca ideea modernizarii bazei sportive este o mai veche dorinta de a sa, ce va deveni realitate. Proiectul are multa sustinere din partea administratiei locale, iar acelasi consilier spune ca a vazut exemple de orase din tara, cum sunt Clujul sau Bistrita Nasaud, unde Guvernu a alocat 1 milion lei pentru modernizarea stadioanelor.

  Momentan proiectul este in stadiul de studiu, dar cei implicati spera ca in maxim 3 ani si jumatate baza sportiva de la Pascani, sa arate altfel.

  Primarul, Dumitru Pantazi spune ca va sprijini si el acest proiect din viitorul buget al Pascaniului iar senatorul Florin Constantinescu promite acelasi lucru, in cazul in care va mai castiga un nou mandat.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp