14.1 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Sprijin politic pentru Marius Pintilie, la Primaria Pascani

pintilie lansare 2

Eveniment politic la Pascani. Duminica de la ora 12.30, copresedintii Partidului National Liberal, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au participat la o intalnire cu membrii si simpatizantii liberali. In sala de spectacole a Casei de Cultura s-au adunat peste 400 de persoane, atat din municipiu cat si comunele invecinate.
Pe scena au urcat si presedintele suspendat al Consiliului Judetean- Cristian Adomnitei, senatorii Dumitru Oprea si Mihaela Popa, deputatul Grigore Craciunescu, Gheorghe Flutur si Traian Dobre. Toti au venit sa il sprijine pe Marius Pintilie in cursa electorala pentru Primaria Pascani, la alegerile locale de anul viitor, iar astazi a avut loc lansarea oficiala. Ei au cerut publicului sa il voteze pe motiv ca este tanar si provine din mediul de afaceri.
In discursul sau Marius Pintilie , a vorbit despre proiectele sale politice. El a spus ca PNL Pascani va avea o echipa puternica la alegerile locale de anul viitor si le- multumit colegilor de partid pentru sprijinul acordat.
Mentionam ca Marius Pitilie este consilier local in legislativul pascanean si patronul unui lant de magazine. In luna august a preluat conducerea PNL Pascani, in calitate de copresedinte, alaturi de Catalin Rusu de la PDL .

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow