26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Sprijin financiar din bugetul local pentru o viitoare gimnastă pășcăneană

- Advertisement -

O elevă în clasa a II-a din municipiul Pașcani, care învață gimnastică artistică la Liceul cu Program Sportiv „Cetate” din Deva, județul Hunedoara, a primit sprijin financiar de la bugetul local pentru a-și continua visul. Mama fetiței a cerut ajutorul Consiliului Local din municipiu pentru a face față cheltuielilor, cazare și masă la școala unde învață copila, dar și necesitatea cumpărării unui echipament sportiv corespunzător.

Aleșii locali au votat pentru acordarea sumei de 3.500 de lei, în ședința ordinară ce a avut loc joi, 28 aprilie.

În cererea trimisă către municipalitate, mama fetiței precizează că mai are în  întreținere o copilă, elevă în clasa a VII-a, iar veniturile sunt reduse: alocațiile și un salariu pentru jumătate de normă de lucru. Cheltuielile însă, sunt cu mult mai mari. Doar pentru micuța gimnastă, se ridică până la 2.300 de lei pe luna, pentru cazare și masă, transport și alte lucruri necesare.

De precizat este faptul că administrația locală a acordat un ajutor de urgență elevei și anul trecut, în suma de 2.500 de lei, printr-o hotărâre aprobată la sfârșitul lunii aprilie 2021.

Potrivit mamei, micuța are un progres sportiv remarcabil, ea reușind să își însușească mai multe elemente tehnice de baza care sunt necesare în vederea participării la viitoarele competiții oficiale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow