More

  Sprijin de la buget pentru agricultorii romani

  Array

  Agriculturorii romani primesc sprijin de la buget sau de la UE pentru culturi de camp, hamei, sfecla, dar si plati compensatorii pentru zonele montane defavorizate sau agricultura ecologica.

  Potrivit Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), masurile de sprijin pe suprafata vizeaza Schema de plata unica pe suprafata (SAPS), precum si Plati nationale directe complementare (PNDC).

  Acestea din urma se acorda pentru culturi in teren arabil, in pentru fibra, canepa pentru fibra, tutun, hamei si sfecla de zahar. Pentru zahar, exista o schema de plata separata. De asemenea, este prevazuta si o schema de sprijin pentru culturi de orez din zonele defavorizate altele decat zona montana.

  In ce priveste platile compensatorii pentru masurile de dezvoltare rurala, acestea vizeaza Masura 211( Plati compensatorii pentru zonele montane defavorizate), Masura 212 (Plati compensatorii pentru zonele specific si semnificativ defavorizate din punct de vedere natural), dar si Masura 214 (Plati de Agro-mediu).

  Continuare pe BZI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  Metoda ilegală și periculoasă prin care sătenii își curăță terenurile agricole. Amenzi de până la 2.500 de lei pentru cei care nu țin cont...

  Zeci de hectare de teren agricol din Caraş-Severin ard de zile bune. Oamenii au început să aprindă intenţionat vegetaţia uscată. Este cea mai rapidă...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp