8.8 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Spre marele premiu. Micii fotbalişti de la “M. Costin” din ce în ce mai buni

O echipa de fotbal de la o şcoală din Paşcani va reprezenta zona Moldovei la olimpida sportului, faza naţională, după ce, în acest sfârşit de săptămâna a reuşit sa
castige toate meciurile de fotbal cu echipe din Botoşani, Neamţ şi Suceava. După o “lupta” strânsă, prichindeii de la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Paşcani antrenaţi de profesorul de educaţie fizică şi sport – Mihai Bănila, au reuşit să se claseze pe locul I şi, astfel, să meargă la sfârşitul acestei luni, în perioada 21 -24 mai, la Brăila să joacă pentru titlu cel mare.

FOTBAL M COSTIN

Competiţia ce s-a desfăşurat în acest sfârşit de săptămnă, 8 – 10 mai, la Suceava, a fost una strânsă. Etapa pe zona a adunat echipe bune, iar micii fotbalişti din Paşcani, ce au reprezentat judeţul, s-au întâlnit cu echipe bine pregătite de la Botoşani, Neamţ şi Suceava.

FOTBAL M COSTIN

Finală s-a jucat cu echipa de fotbal de la Suceava. După un meci echilibrat, s-a ajuns la lovituri de departajare.

După ce ultima lovitură a fost dată în bară de catre un jucator de la echipa adversa, a urmat imediat hora bucuriei a fotbaliştilor de la “Miron Costin” Paşcani.

FOTBAL M COSTIN

Diplomă şi cupa au fost înmânate de către organziatori în prezenţa tuturor echipelor care s-au calificat la faza zonală.

Menţionăm că prichindeii sunt elevi în clasele a III a şi a IV a la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Paşcani şi sunt antrenaţi de profesorul de educaţie fizică şi sport Mihai Bănila, cadru didactic de a obţinut zeci de rezultate la concursuri de profil.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow