2.2 C
Paşcani
miercuri, martie 29, 2023
Array

Spovedanie la Spitalul CF Pascani. Noul purtator de cuvant explica acuzatiile la adresa unitatii VIDEO

Conferinta de presa astazi la Spitalul CF Pascani. Noul purtator de cuvant al unitatii medicale, dr Igor Velenciuc, impreuna cu managerul si directorul financiar-contabil au adus lamuriri in legatura cu acuzatiile aparute in presa in ultima perioada.

In prima faza, managerul, Mihaela Amariei a discutat despre noul post de medic chirurg scos la concurs si obtinut de dr Velenciuc. Ea a infirmat acuzatiile aduse intr-un articol dintr-un ziar judetean, conform caruia postul a fost cu dedicatie pentru ruda doctorului Melinte. In fapt, Spitalul C.F. se confrunta cu o criza de medici, pe diferite specializari.

Totodata, concursul ar fi fost organizat conform legii, iar anuntul a fost publicat in ziarul “Viata Medicala” in data de 05 decembrie 2014.

La sfarsitul anului trecut, pacientii spitalului au stat in frig zile la rand din cauza lucrarilor pentru montarea unei noi centrale termice. Si atunci spitalul a fost implicat intr-un scandal mediatic. Directorul financiar-contabil, Cristina Coman, a precizat ca investitia a inceput in sezonul rece din cauza finantarii primite cu intarziere de la bugetul de stat.
Mentionam ca in cadrul conferintei s-a discutat si despre acuzatiile din presa conform carora spitalul ar fi cumparat un rezorvor si vas de wc cu 3.600 de lei. In realitate, ar fi fost vorba de 12 seturi, care ar urma sa fie achizitionate cu aceeasi suma.

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow