21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Sportivii pășcăneni pe podium la Campionatul Național Qwan Qi DO

creditprime.ro
vivacredit.ro
credius.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Sportivii păşcăneni au obţinut premii importante la Campionatul Naţional de juniori şi seniori Qwan Qi Do ce a avut loc în perioada 16 – 17 aprilie la Constanţa. Dintre cei 24 de sportivi de la Clubul Long Ho din Paşcani 13 au ocupat locurile de pe podium după cele două probe: tehnica şi lupta.

Locurile I la diferite categorii de vârstă au fost ocupate de Miruna Grigoraş, Violeta Flocea, Răzvan Rusu şi Mihai Ionescu. Locurile doi pe podium au fost ocupate de Corneliu Miron, Ionuţ Pîrju, Teodora Ichim, Diana Crainiciuc, Ana Maria Ancuţa şi echipa de lupte Song Dao formată din luptătorii Ioan Căruntu şi Sebastian Alis Vintilă. Pe locurile III s-au situat Demetra Ursu, Tiberiu Zamosteanu şi Corneliu Miron.

Antrenorul de la Clubul Long Ho spune că a fost o competiţie reuşită dar istovitoare şi nu ar fi reuşit fără sprijinul părinţilor şi administraţiei locale.

Menţionăm că la Campionatul Naţional de Qwan Qi Do au participat 250 de sportivi de la 23 cluburi din 16 orașe, 11 județe.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI