30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Sportivi premiați la “Gala Sportului Pășcănean” – FOTO SI VIDEO

horacredit.ro/
fashiondays.ro
elefant.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
answear.ro
oferta.oceancredit.ro
credius.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

Sute de sportivi şi antrenori premiaţi la “Gala Sportului Păşcănean”. Evenimentul aflat la a IX a ediţie a avut loc astăzi, 8 aprilie începând cu ora 17.00 la Casa de Cultură din municipiu.

251 de sportivi şi 19 profesori/antrenori care au obţinut titluri importante la competiţiile judeţene, zonale, naţionale şi internaţionale au fost premiaţi de administraţia locală ca semn de apreciere pentru munca lor.

Adolescenţii au primit sume de bani cuprinse între 100 şi 200 lei la categoria individual şi 500-1000 lei pentru echipe la competiţiile judeţene.

Pe lângă premii în bani adolescenţii care au făcut performanţă au primit şi diplome avizate de Ministerul Educaţiei și Federaţia de Sport.

Şi îndrumătorii adolescenţilor au fost premiaţi. Profesorii şi antrenorii coordonatori au primit premii speciale din partea administraţiei locale.

De la eveniment nu au lipsit momentele artistice. Doi adolescenți de la trupa ”Dream Dance” a Casei de Cultură au încântat invitații cu mișcări de samba și rumba. O elevă de la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” , Alexandra Iamandi a interpretat vocal două piese din repertoriul internațional.

Premiile au fost înmânate de primarul municipiului, Dumitru Pantazi. Fondul de premiere pus la dispoziție este de 31 mii lei din bugetul local.

NO COMMENT - 8 APRILIE - GALA SPORTULUI PĂȘCANEAN, EDIȚIA 2016

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI