27.1 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Sportivi premiați la “Gala Sportului Pășcănean” – FOTO SI VIDEO

Sute de sportivi şi antrenori premiaţi la “Gala Sportului Păşcănean”. Evenimentul aflat la a IX a ediţie a avut loc astăzi, 8 aprilie începând cu ora 17.00 la Casa de Cultură din municipiu.

251 de sportivi şi 19 profesori/antrenori care au obţinut titluri importante la competiţiile judeţene, zonale, naţionale şi internaţionale au fost premiaţi de administraţia locală ca semn de apreciere pentru munca lor.

Adolescenţii au primit sume de bani cuprinse între 100 şi 200 lei la categoria individual şi 500-1000 lei pentru echipe la competiţiile judeţene.

Pe lângă premii în bani adolescenţii care au făcut performanţă au primit şi diplome avizate de Ministerul Educaţiei și Federaţia de Sport.

Şi îndrumătorii adolescenţilor au fost premiaţi. Profesorii şi antrenorii coordonatori au primit premii speciale din partea administraţiei locale.

De la eveniment nu au lipsit momentele artistice. Doi adolescenți de la trupa ”Dream Dance” a Casei de Cultură au încântat invitații cu mișcări de samba și rumba. O elevă de la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” , Alexandra Iamandi a interpretat vocal două piese din repertoriul internațional.

Premiile au fost înmânate de primarul municipiului, Dumitru Pantazi. Fondul de premiere pus la dispoziție este de 31 mii lei din bugetul local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow