3.5 C
Paşcani
miercuri, noiembrie 30, 2022

Spor „nemeritat” pentru primar si viceprimar

Surprize mari cu privire la veniturile incasate din bani publici de noii edili ai municipiului Pascani. Intrebat de BIT TV primarul Marius Pintilie a spus ca incaseaza lunar cca 9000 lei. Aproape 8000 este indemnizatia de primar iar restul reprezinta sporul pentru gestioanrea fondurilor europene, desi a refuzat sa preia managementul proiectelor de investitii aflate in derulare. El a precizat ca nu si-a dorit sa primeasca acest spor dar este obligatoriu, conform prevederilor legale, si ca suma va fi donata, cel mai probabil pentru finalizarea lucrarilor la Centrul de Transfuzie.

Si viceprimarul municipiului a primit sporul pentru gestionarea fondurilor europene desi nu este implicat in nici un proiect cu finantare comunitara. Cristian Ratoi a spus pentru BIT TV ca el va dona intreaga suma primita din bugetul local, luna de luna, pentru a ajuta familiile sarace.

Mentionam ca in timpul campaniei electorale actualul primar critica dur fosta conducere a Primariei pe motiv ca ar fi incasat nejustificat sporul pentru gestionarea fondurilor europene, fara sa fi inceput investitiile. situatie in care acum se afla si el.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow