More

  Spitalul Municipal Pascani pregateste stocurile de medicamente pentru urmatoarele 6 luni

  Array

  In aceasta perioada, compartimentul de aprovizionare al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, se preocupta de verificarea stocului de medicamente si materiale sanitare. Asta pentru ca exista posibilitatea, cum s-a mai intamplat si in alti ani, ca bugetul sa se semneze tarziu. Achizitiile de medicamente, licitatiile se pot desfasura abia dupa aprobarea bugetului.

  Directorul medical al Spitalului Municipal, Diana Axinte, spune ca au fost ani in care contractul cu Casa de Asigurari s-a incheiat abia in luna iunie.

  Ministerul Sanatatii, a identificat o lista cu 100 de medicamente si materiale sanitare care prezinta risc de discontinuitate, pentru care doreste sa faca achizitii centralizate. Pentru aceste achiztii, se vor face licitatii care se vor desfasura cel mai probabil in luna ianuarie.

  Anual sau ori de cate ori este nevoie, Minsterul Sanatatii elaboreaza lista cuprinzand medicamentele, materialele sanitare, echipamentele medicale, echipamentele de protecţie, serviciile, combustibilii și lubrifianții pentru care se organizeaza achizitii publice centralizate, la nivel national.

  Lista cu medicamentele, materialele sanitare, echipamentele medicale, echipamentele de protecţie, serviciile, combustibilii și lubrifianții pentru parcul auto pentru care se organizeaza achizitii publice centralizate, la nivel national, se intocmeste tot de catre Ministerul Sanatatii.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp