More

  Spitalul Municipal Pascani pregateste stocurile de medicamente pentru urmatoarele 6 luni

  Array

  In aceasta perioada, compartimentul de aprovizionare al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, se preocupta de verificarea stocului de medicamente si materiale sanitare. Asta pentru ca exista posibilitatea, cum s-a mai intamplat si in alti ani, ca bugetul sa se semneze tarziu. Achizitiile de medicamente, licitatiile se pot desfasura abia dupa aprobarea bugetului.

  Directorul medical al Spitalului Municipal, Diana Axinte, spune ca au fost ani in care contractul cu Casa de Asigurari s-a incheiat abia in luna iunie.

  Ministerul Sanatatii, a identificat o lista cu 100 de medicamente si materiale sanitare care prezinta risc de discontinuitate, pentru care doreste sa faca achizitii centralizate. Pentru aceste achiztii, se vor face licitatii care se vor desfasura cel mai probabil in luna ianuarie.

  Anual sau ori de cate ori este nevoie, Minsterul Sanatatii elaboreaza lista cuprinzand medicamentele, materialele sanitare, echipamentele medicale, echipamentele de protecţie, serviciile, combustibilii și lubrifianții pentru care se organizeaza achizitii publice centralizate, la nivel national.

  Lista cu medicamentele, materialele sanitare, echipamentele medicale, echipamentele de protecţie, serviciile, combustibilii și lubrifianții pentru parcul auto pentru care se organizeaza achizitii publice centralizate, la nivel national, se intocmeste tot de catre Ministerul Sanatatii.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ANPC: Lidl, Kaufland, Mega Image și Sensiblu sau Help Net, printre companiile amendate pentru măști neconforme

  Câteva dintre cele mai mari companii de retail din România, precum Lidl, Kaufland sau Mega Image, precum și lanțuri farmaceutice naționale ca Sensiblu și...

  Angajaţii din serviciile de Ambulanţă vor mai primi un spor de 25%, pe lângă cel de 55%

  Ministru Sănătăţii, Nelu Tătaru a anunţat, vineri seară, în debutul şedinţei de Guvern, că salariaţii din serviciile de Ambulanţă vor primi un spor suplimentar...

  Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Când se va încălzi vremea

  Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Dacă porniți la drum, să aveți mașina pregătită pentru că în anumite zone...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI