20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Spitalul Municipal de Urgență angajează medici și asistenți

Noi locuri de muncă la Spitalul Municipal de Urgenţă. Unitatea medicală a scos la concurs cinci posturi de medici specialişti şi 15 locuri pentru asistenţi medicali şefi la diferite specializări. Dosarele de înscriere se depun până la sfârşitul acestei luni la sediul instituţiei.

Spitalul din Paşcani angajează cinci medici. Este vorba de un medic specialist medicină de urgenţă şi un medic rezident aflat în ultimul an de pregătire cu aceeaşi specializare. De asemenea, se caută doi medici neonatologi şi un medic specialist pediatric pentru Secţia Pediatrie.

Dosarele de înscriere se depun  la Spitalul Municipal de Urgenţă în 15 zile, iar concursul se va organiza în perioada cuprinsă între 31 – 90 zile de la apariţia anunţului în revista ”Viaţa medicale”. Taxa de participare este de 150 lei şi va fi achitată la caseria unităţii medicale. Tematica şi bibliografia de concurs este cea pentru examenul de specialist, publicată pe site – ul Ministerului Sănătăţii.

Alte posturi scoase la concurs în această perioadă de unitatea medicală sunt cele de asistent medical şef. Se caută 15 cadre medicale, câte unul pentru specializările: medicină internă, AŢI, neurologie, gatroenterologie, boli infecţioase, ginecologie, pediatrie, chirurgie, îngrijiri paliative, CPU şi laboratoare.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la secretariatul comisiei de concurs până pe data de 26 octombrie ora 16.00. Candidaţii care vor trece de selecţia dosarelor vor susţine pe 4 noiembrie, ora 9.00 proba scrisă, iar câteva zile mai târziu, pe 10 noiembrie interviul.
Spitalul din Paşcani face angajări şi pe parte administrativă. Se caută un referent de specialitate gradul I, cu studii superioare la Compartimentul achiziţii publice, cu vechime de 6 ani jumătate pe un post similar.

Mai multe informaţii cu privire la Bibliografia pentru concurs şi condiţiile de participare găsiţi mai jos.

  Anunt concurs asistenti sefi

Anunt concurs medici CPU

Anunt concurs medici pediatrie si neonatologie

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow