8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Spitalul din Hîrlău modernizat și cu plata la zi

Cu sprijin de la Primaria si de la Guvernul Romaniei, la spitalul din Hirlau au fost facute investitii, s-au modernizat si igienizat cateva compartimente, au fost reparate stricaciunile si au fost achizitionate masini de spalat, iar pacientii vor avea apa calda permanent. Mai mult, au fost achitate si datoriile. Banii primiti de la Guvern sunt de 540 mii lei.

SPITAL HIRLAU MODERNIZAT

Compartimentele de maternitate, pediatrie, bucataria si splatoria, dar si cateva toalete si holuri recent au fost renovate, imbunatatite si igienizate. Banii au fost trimisi de la Guvernul Romaniei in toamna anului trecut. Primaria orasului a supravegheat indeaproape lucrarile.

Mai bine din jumatate de bani au fost cheltuiti pe medicamente dar s-au achitat si datorii. Si cateva toalete au fost schimbate, iar boilerele care functionau pe lemne au fost inlocuite cu cele electrice.

Pacientii aflati acum in spital sunt multumiti de conditii si de personalul medical.

Spitalul trateaza aproape 500 de pacienti bolnavi si are 110 paturi.

Mentionam ca si comuna Deleni a primit de la Guvern, in toamna anului trecut o finantare de un milion de lei pentru repararea drumurilor distruse de precipitatii, iar Ceplenita, doua milioane pentru reconstructia unui pod distrus de ape.

Mai multe informatii in materialul video din cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow