More

  Spitalul de Urgenta si Primaria Pascani nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul tanarului injunghiat. Panzaru: “Am cerut, dar nu am avut nevoie de sange”

  Array

  Conducerea Spitalului Municipal de Urgenta Pascani a organizat astazi o conferinta de presa in care a facut publice toate aspectele legate de cazul tanarului injunghiat la o terasa din Pascani, care a murit in aceasta dimineata.
  Managerul unitatii, Costica Panzaru, considera ca echipa medicala si-a facut treaba bine, desi spune ca la prima operatie medicii nu au descoperit toate leziunile interne, motiv pentru care a fost necesara a doua operatie.

   

  In aceeasi conferinta de presa, care a inceput cu un moment de reculegere pentru tanarul care si-a pierdut viata, doctorul Panzaru a explicat jurnalistilor si care a fost motivul pentru care pacientul nu a fost transportat imediat la Iasi.

  In mod surprinzator, managerul spitalului sustine ca nu ar fi fost nevoie de sange pentru stabilizarea victimei, desi conform unor surse, ambulanta a fost trimisa de trei ori la Iasi pentru a aduce sange de la clinici diferite. A clarificat aceasta situatie, spunand ca, a fost cerut sange in conditiile in care initial s-a crezut ca tanarul ar putea ramane internat la spitalul din Pascani. Apoi, pentru ca a fost atinsa artera femurala a fost trimis la Iasi, deoarece ar fi fost nevoie de o interventie chirurgicala cu o aparatura ultraspecializata.

  Cazul a ajuns si in atentia administratiei locale. Reprezentatii executivului transmit condoleante familiei indurate, dar nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru faptul ca terasa unde a avut loc evenimentul functiona peste programul de lucru aprobat de Primarie, iar Politia Locala avea obligatia de a verifica si sanctiona.

  Pe site-urile de socializare au inceput sa apara mesajele de regret si condoleante. Internautii cer sa se faca dreptate in acest caz, iar unii dintre ei acuza ca fapta a fost premeditata. Intr-unul din comentarii, este precizat faptul ca arma cu care a fost injunghiat tanarul, ar fi fost cumparata cu cateva zile inainte, de la un magazin din oras.

  Mentionam ca agresorul, Daniel Lungu, de 23 de ani, a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor, iar magistratii vor decide in perioada ce urmeaza ce pedeapsa va primi pentru fapta sa.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet