More

  Spitalul de Urgență Pașcani pe agenda Ministrul Sănătății. Întâlnire cu managerul Pânzaru săptămâna viitoare

  Array

  Spitalul de Urgență Pașcani pe agenda Ministrul Sănătății
  Întâlnire cu managerul Pânzaru săptămâna viitoare

  Deputatul PSD, Vasile Axinte și managerul Spitalului Municipal Pașcani, Costică Pânzaru au stabilit o întâlnire săptămâna viitoare cu Ministrul Sănătații, Florian Bodog, pentru a discuta despre modernizarea și extinderea Compartimentului de primiri urgențe Pașcani dar și pentru ca spitalul să primească un grad superior ca urgențele să fie rezolvate la Pașcani și nu a mai fi trimise la Iași, scutindu-se astfel, minute bune de intervenție pentru salvarea unei vieți. De asemenea, pe lista de priorități a deputatului PSD, Vasile Axinte se afla și proiectul privind înființarea unui compartiment de recoltare sânge la Pașcani.

  Întâlnire importantă pentru dezvoltarea Spitalului Municipal din Pașcani. Mai exact, conducerea unității alături de proiectați și deputatul PSD, Vasile Axinte au programată o întâlnire cu Ministrul Sănătății, Florian Bodog, luni, 17 iulie, la București. Se va discuta astfel despre importanța extinderii și modernizării Compartimentului de primiri urgențe și a Ambulatorului de specialite din incinta Spitalului de Urgențe Pașcani.

  Dacă se reușește aprobare și avize, cu acest proiect se vor crea mai multe locuri de muncă însă cel mai important, se va interveni mai repede pentru tratarea și salvarea unei vieți fără a mai fi nevoie deplasarea la spitale de specilitate din Iași.

  De asemenea, tot în cadrul acestei întâlniri se are în vedere și discuții privind acordarea unui grad superior pentru tratarea urgențelor. Se dorește și ca proiectul propus de consilierul PMP Sorin Olariu, de înființare a unui centru de colectare sânge să prindă contur la Pașcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet