6.1 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021
Array

Spitalul de Urgență Pașcani pe agenda Ministrul Sănătății. Întâlnire cu managerul Pânzaru săptămâna viitoare

Spitalul de Urgență Pașcani pe agenda Ministrul Sănătății
Întâlnire cu managerul Pânzaru săptămâna viitoare

Deputatul PSD, Vasile Axinte și managerul Spitalului Municipal Pașcani, Costică Pânzaru au stabilit o întâlnire săptămâna viitoare cu Ministrul Sănătații, Florian Bodog, pentru a discuta despre modernizarea și extinderea Compartimentului de primiri urgențe Pașcani dar și pentru ca spitalul să primească un grad superior ca urgențele să fie rezolvate la Pașcani și nu a mai fi trimise la Iași, scutindu-se astfel, minute bune de intervenție pentru salvarea unei vieți. De asemenea, pe lista de priorități a deputatului PSD, Vasile Axinte se afla și proiectul privind înființarea unui compartiment de recoltare sânge la Pașcani.

Întâlnire importantă pentru dezvoltarea Spitalului Municipal din Pașcani. Mai exact, conducerea unității alături de proiectați și deputatul PSD, Vasile Axinte au programată o întâlnire cu Ministrul Sănătății, Florian Bodog, luni, 17 iulie, la București. Se va discuta astfel despre importanța extinderii și modernizării Compartimentului de primiri urgențe și a Ambulatorului de specialite din incinta Spitalului de Urgențe Pașcani.

Dacă se reușește aprobare și avize, cu acest proiect se vor crea mai multe locuri de muncă însă cel mai important, se va interveni mai repede pentru tratarea și salvarea unei vieți fără a mai fi nevoie deplasarea la spitale de specilitate din Iași.

De asemenea, tot în cadrul acestei întâlniri se are în vedere și discuții privind acordarea unui grad superior pentru tratarea urgențelor. Se dorește și ca proiectul propus de consilierul PMP Sorin Olariu, de înființare a unui centru de colectare sânge să prindă contur la Pașcani.

DE LA ACELAȘI AUTOR

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

Se întrerupe furnizarea apei in orașul Targu Frumos si împrejurimi

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă în zilele de 26 și 27 octombrie 2021 În scopul...

Meteo până pe 7 noiembrie. Vremea se schimbă brusc, ce temperaturi vom avea timp de două săptămâni

Meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. Astăzi Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele...

15 hectare de vegetație uscată de la ieșirea din Pașcani, au ars duminică

15 hectare de vegetație uscată de la ieșirea din municipiul Pașcani, au ars duminică, 24 octombrie, dupa...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI