13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Spitalul de Urgență Pașcani pe agenda Ministrul Sănătății. Întâlnire cu managerul Pânzaru săptămâna viitoare

Spitalul de Urgență Pașcani pe agenda Ministrul Sănătății
Întâlnire cu managerul Pânzaru săptămâna viitoare

Deputatul PSD, Vasile Axinte și managerul Spitalului Municipal Pașcani, Costică Pânzaru au stabilit o întâlnire săptămâna viitoare cu Ministrul Sănătații, Florian Bodog, pentru a discuta despre modernizarea și extinderea Compartimentului de primiri urgențe Pașcani dar și pentru ca spitalul să primească un grad superior ca urgențele să fie rezolvate la Pașcani și nu a mai fi trimise la Iași, scutindu-se astfel, minute bune de intervenție pentru salvarea unei vieți. De asemenea, pe lista de priorități a deputatului PSD, Vasile Axinte se afla și proiectul privind înființarea unui compartiment de recoltare sânge la Pașcani.

Întâlnire importantă pentru dezvoltarea Spitalului Municipal din Pașcani. Mai exact, conducerea unității alături de proiectați și deputatul PSD, Vasile Axinte au programată o întâlnire cu Ministrul Sănătății, Florian Bodog, luni, 17 iulie, la București. Se va discuta astfel despre importanța extinderii și modernizării Compartimentului de primiri urgențe și a Ambulatorului de specialite din incinta Spitalului de Urgențe Pașcani.

Dacă se reușește aprobare și avize, cu acest proiect se vor crea mai multe locuri de muncă însă cel mai important, se va interveni mai repede pentru tratarea și salvarea unei vieți fără a mai fi nevoie deplasarea la spitale de specilitate din Iași.

De asemenea, tot în cadrul acestei întâlniri se are în vedere și discuții privind acordarea unui grad superior pentru tratarea urgențelor. Se dorește și ca proiectul propus de consilierul PMP Sorin Olariu, de înființare a unui centru de colectare sânge să prindă contur la Pașcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow