More

  Spitalul de Urgență Pașcani, climatizat în totalitate

  Array

  Spitalul climatizatConditiile hoteliere din Spitalul de Urgenta Pascani se imbunatatesc pe zi ce trece. Unitatea medicala nu mai inregistreaza probleme atunci cand vine vorba de temperaturile de afara care au crescut simtitor in ultima perioada.

  In cele doua zile in care canicula si-a facut prezenta, cei peste 300 de pacienti internati nu au avut de suferit datorita numeroaselor aparate de aer conditionat montate in spital.

  Mai exact, in urma cu trei ani conducerea unitatii medicale a decis sa fie inceput un proces de climatizare a intregii cladiri.

  Astfel, in curand lucrarile se vor apropia de sfarsit iar pana in acest moment in saloane si pe holuri exista nu mai putin de 164 de aparate de aer conditionat care ofera un comfort sporit bolnavilor.

  Potrivit purtatorului de cuvant, doctorul Diana Acsinte, aparatele au un dublu rol iar atunci cand temperaturile scad, acestea trec pe sistemul de incalzire si astfel ii ajuta pe pacienti sa duca mai usor boala.

  Costurile investitiei se ridica la peste doua miliarde de lei vechi, pretul unui singur aparat ajungand si la 1.600 de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI