26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Spitalul de Urgență Pașcani, climatizat în totalitate

Spitalul climatizatConditiile hoteliere din Spitalul de Urgenta Pascani se imbunatatesc pe zi ce trece. Unitatea medicala nu mai inregistreaza probleme atunci cand vine vorba de temperaturile de afara care au crescut simtitor in ultima perioada.

In cele doua zile in care canicula si-a facut prezenta, cei peste 300 de pacienti internati nu au avut de suferit datorita numeroaselor aparate de aer conditionat montate in spital.

Mai exact, in urma cu trei ani conducerea unitatii medicale a decis sa fie inceput un proces de climatizare a intregii cladiri.

Astfel, in curand lucrarile se vor apropia de sfarsit iar pana in acest moment in saloane si pe holuri exista nu mai putin de 164 de aparate de aer conditionat care ofera un comfort sporit bolnavilor.

Potrivit purtatorului de cuvant, doctorul Diana Acsinte, aparatele au un dublu rol iar atunci cand temperaturile scad, acestea trec pe sistemul de incalzire si astfel ii ajuta pe pacienti sa duca mai usor boala.

Costurile investitiei se ridica la peste doua miliarde de lei vechi, pretul unui singur aparat ajungand si la 1.600 de lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow