More

  Spitalul de Urgenţă Paşcani caută manager

  Array

  Spitalul de Urgenţă din Paşcani a scos la concurs postul de manager, după expirarea mandatului deţinut de doctorul Costică Panzaru.
  Examinarea va avea două etape: prima pentru verificarea dosarelor candidaţilor. pe data de 5 septembrie iar pe 15 septembrie, de la ora 09.30 va avea loc susţinerea publică şi evaluarea proiectelor de management.
  Cei interesaţi pot înscrie la concurs pan ape dată de 4 septembrie ora 15.00 cu condiţia să fie absolvenţi de studii superioare, medicale, economice sau juridice, să aibă minim 2 ani de vechime în domeniul absolvit şi să nu aibă condamnări pentru fapte săvârşite cu intenţie.
  În anunţul postat pe site-ul Primăriei Paşcani se arată că toţi candidaţii interesaţi să afle de la faţa locului problemele spitalului pot face o vizită programată pe 16 august de la ora 12.00.

  Anunt Concurs Spital Manager by orizontul pascani on Scribd

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet