More

  Spitalul de Urgență caută cinci medici

  Array

  Spitalul de Urgenta PascaniConducerea Spitalului de Urgenta Pascani a scos zilele acestea la concurs cinci posturi de medici specialisti. Anuntul a fost publicat pe data de 5 aprilie, in revista “Viata Medicala” iar termenul de inscriere stabilit este de 15 zile de la publicare.

  Potrivit anuntului postat pe site-ul Spitalului de Urgenta, sunt cautati un medici pe specialitatea ORL, pe cea de recuperare, medicina fizica si balneologie, pe medicina interna, pe pediatrie si psihiatrie.

  La concurs se pot prezenta rezidenţi aflaţi in ultimul an de pregătire, specialişti ori primari confirmaţi in specialităţile menţionate.

  Cel mai probabil, medicii care vor ocupa aceste posturi, sunt aceeasi care muncesc momentant, pe aceleasi compartimente, insa sunt angajati cu contracte de prestari servicii. Acestia sunt: Adelina Matran la Psihiatrie, Alina Vacarescu la Medicina Interna, Iulia Balint la Pediatrie si sotii Costin Enea si Carmen Enea la ORL, respectiv Balneo-Fizioterapie.

  Cei care doresc sa afle mai multe despre acest concurs pot consulta pagina web a Spitalului de Urgenta Pascani, la sectiunea anunturi concurs.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet