21.4 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Spitalul CF, sub lupa DSP-ului

 

 

 

 

 

Spitalul CF Pascani a primit in aceasta dimineata, 30 octombrie vizita inspectorilor de la  DSP, pentru a controla daca indeplineste conditiile de functionare igieno-sanitare, de dezinfectie, de sterilizare etc. si daca a dus la bun sfarsit planul de conformare dat anul trecut in legatura cu saloanele, sala de operatii, garderoba, sala de masa si de pansamente etc.

Dupa cateva ore de inspectie, unitatea spitaliceasca a primit aviz favorabil si a fost reinoita autorizatia de functionare de sanatate. Spitalul CF Pascani este programat pentru acreditare in primul trimestru din 2014.

Fiindca spitalul CF, duce lipsa de generator, lucru care trebuie neaparat intr-un spital, dar mai ales pentru a primi acreditarea, dr Abdallah Bashir deja a inceput procedurile de achizitie. Pentru ca nu sunt bani destui, urmeaza sa fie cumparat unul de o capacitate mai mica, de la un spital CF din Pitesti. Acesta va fi foarte util, mai ales ca in ultima perioada sunt din ce in ce mai multe pene de curent in Pascani.

ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow