20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Spitalul CF Pașcani redeschide secția de Recuperare Medicală

- Advertisement -

Spitalul General CF din municipiul Pascani redeschide de luni, 1 martie, Compartimentul de Recuperare medicala si Balneo Fizio Terapie. Pacientii se pot interna pentru a primi ingrijri de specialitate, intr-o cladire separata de cea in care se trateaza bolnavii de COVID 19.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul institutiei medicale, “pentru a beneficia de aceste servicii pacientii sunt rugati sa sune la numărul de telefon 0787.381.424 pentru a face o programare. Toti pacientii vor fi testați in ziua internarii cu teste rapide antigen pentru a detecta posibila infectie cu Covid 19 si vor completa un chestionar epidemiologic. Pacientii sunt rugati sa se prezinte cu bilet de trimitere, sa respecte ora programarii si regulile de distantare impuse de pandemia de covid si sa urmeze instructiunile personalului medical pentru a putea beneficia, in siguranta, de serviciile medicale de care au nevoie”.

Reprezentantii spitalului au precizat ca analizeaza in aceasta perioada si posibilitatea redeschiderii sectiilor de Medicina Interna si Chirurghie.

Mentionam ca Spitalul General CF Pascani a devenit suport COVID 19 de la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut. De atunci, au fost inchise toate sectiile, s-au creat circuite speciale si au fost tratati doar pacientii infectati cu virusul SARS-COV2. In cursul zilei de vineri, 26 februarie a.c., in unitatea medicala erau internate 26 de persoane din municipiu si comunele apropiate.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow