20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Spitalul CF Paşcani are nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Spitalul CF Paşcani are nevoie de ajutorul dumneavoastră! Pentru a evita intrarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus unitatea medicală trebuie să aibă în triajul epidemiologic doua termometre cu infraroşu şi un curăţător cu abur. Conducerea unităţii a încercat să le cumpere dar procedurile de achiziţii ar dura cel puţin câteva săptămâni de zile. Singura soluţie rapidă este obţinerea lor printr-o donaţie, cu bani strânşi de la cetăţeni. Suma nu este mare, cca 4000 lei în total iar problema poate fi rezolvată cu puţină bunăvoinţă spune iniţiatorul acestei campanii, consilierul local Sorin Olariu.

„O unitate spitalicească de pe raza municipiului Pașcani, solicita sprijin prin donații, pentru achiziționarea în regim de urgență, a două Termometre de frunte cu infraroșu ThermogGun TG1 și un Curățitor cu abur SC5 Iron Kit EASY, acestea fiind de maximă necesitate pentru triajul epidemiologic și dezinfecția zonei de triaj epidemiologic.

Deși unitatea a primit sume de bani din donații, aceste sume sunt greu de folosit, datorită faptului că procedurile sunt extrem de anevoioase, practic, până la intrarea în posesia dispozitivelor durează peste 30 de zile.

Având în vedere faptul că estimarea în ceea ce priveşte vârful pandemiei de Coronavirus este în 2-3 săptămâni, unitatea spitalicească recurge la această solicitare.

Donația se poate face în contul,

RO54BTRLRONCRT0322933801

Sau pot fi achiziționate nominal și donate direct.

VĂ MULȚUMIM!!”

Consilierul pascanean mai este implicat şi în alte acţiuni de caritate. În cadrul campaniei, „Solidari pentru cei solitari” strânge şi distribuie împreună cu un grup de voluntari, alimente de bază pentru păşcănenii aflaţi în dificultate.

 

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow