25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Spitalul CF Paşcani are directori

Spitalul CF PascaniDupa mai multe luni de zile in care a doua unitate medicala din Pascani a functionat fara doua posturi de conducere, situatia a luat sfarsit.

Mai exact, incepand de luni, 15 aprilie, la Spitalul CF au fost ocupate prin concurs posturile de director financiar contabil si director medical. Pe cele doua functii de conducere si-au depus dosarele doar doua persoane, economista Cristina Elena Coman pentru functia de contabilitate si doctorul Constantin Melinte pentru functia medicala.

Probele la care candidatii au fost supusi au fost in numar de trei si anume un test grila pentru verificarea cunostintelor din legislatia specifica domeniului, sustinerea unui proiect de specialitate iar in urma unei cereri s-a tinut si interviul de selectie care trebuia sa aiba loc abia maine.

Cei doi angajati ai spitalului inscrisi in concurs, au reusit sa obtina media de admitere, 8,63 pentru Cristina Elena Coman si 7,29 pentru medicul Constantin Melinte.

Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, rezultatul acestui concurs va trebui sa avizat in consiliul de administratie care momentan nu poate fi intrunit din cauza procesului de trecere, al spitalului, in subordinea Ministerului Sanatatii.
Aceasta a mai precizat ca incepand cu data de1 mai Spitalul CF va fi oficial in curtea celuilalt minister.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow