More

  Spitalul CF Paşcani are directori

  Array

  Spitalul CF PascaniDupa mai multe luni de zile in care a doua unitate medicala din Pascani a functionat fara doua posturi de conducere, situatia a luat sfarsit.

  Mai exact, incepand de luni, 15 aprilie, la Spitalul CF au fost ocupate prin concurs posturile de director financiar contabil si director medical. Pe cele doua functii de conducere si-au depus dosarele doar doua persoane, economista Cristina Elena Coman pentru functia de contabilitate si doctorul Constantin Melinte pentru functia medicala.

  Probele la care candidatii au fost supusi au fost in numar de trei si anume un test grila pentru verificarea cunostintelor din legislatia specifica domeniului, sustinerea unui proiect de specialitate iar in urma unei cereri s-a tinut si interviul de selectie care trebuia sa aiba loc abia maine.

  Cei doi angajati ai spitalului inscrisi in concurs, au reusit sa obtina media de admitere, 8,63 pentru Cristina Elena Coman si 7,29 pentru medicul Constantin Melinte.

  Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, rezultatul acestui concurs va trebui sa avizat in consiliul de administratie care momentan nu poate fi intrunit din cauza procesului de trecere, al spitalului, in subordinea Ministerului Sanatatii.
  Aceasta a mai precizat ca incepand cu data de1 mai Spitalul CF va fi oficial in curtea celuilalt minister.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet