26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Spirite încinse la Primăria Pașcani. Îmbulzeală pentru tichetele cadou

A fost imbulzeala mare si astazi, in Pascani pentru depunerea cererile de a beneficia de tichete sociale oferite de primariei. Pentru sarbatoarea de Craciun, conducerea locala a alocat suma de peste un miliard de lei, ceea ce inseamna ca 2.400 de persoane vor beneficia de astfel de tichete pentru alimente.

Pentru a depune cerere au venit si acesti cetateni. Ei spun ca nu au venituri sau ca banii pe care ii primesc lunar sunt de cateva sute de lei, bani ce nu ajung pentru achitarea datoriilor si medicamente. Ei spun ca aceste tichete sunt mana cereasca pentru ca astfel au si ei ce pune pe masa, de Craciun.

tichete

Primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi a spus ca daca cererile depuse vor depasi numarul tichetelor acordate, in sedinta Consiliului Local din aceasta luna va propune pentru votare un proiect de hotarare pentru a suplimenta bugetul de achizitie a tichetelor cadou, chiar daca nevoiasii le vor primi in luna ianuarie 2014.

Tot astazi, 12 decembrie intr-o alta incapare, functionarii publici de la Compartimentul de Asistenta Sociala verificau dosarele. Vasile Cardas, inspector principal din cadrul Primariei Pascani a precizat ca tichetele sociale pentru sarbatorile de iarna, in valoare de 50 de lei fiecare, vor fi impartite incepand de saptamana viitoare.

Pentru a beneficia de tichetele sociale, pascanenii depun la Ghiseul Unic din cadrul Primariei Pascani pe langa cererea tip si actele doveditoare ale veniturilor din luna anterioară. Beneficiari sunt cei care au venituri de membru de familie sub 500 de lei. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow