15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Spionaj închipuit în scara blocului. Poliția caută microfoanele

Plângere mai puţin obişnuită la Poliția din Paşcani. Un bărbat şi-a reclamat vecinii că îl spionează. El susţine că i-ar fi ascultat telefonul şi ar avea plantate dispozitive de urmărire în televizor şi aparatul radio care nu mai funcționează cum ar trebui de câteva luni. Păşcăneanul crede că de vină ar fi vecinii de la etaj cu care s-a certat de câteva ori. Supărat că nu mai are intimitate bărbatul a depus o plângere penală.

Poliţia confirmă că este depusă o reclamaţie şi că se fac cercetări. Deocamdată nu se ştie dacă strania poveste a bărbatului se confirmă sau nu.

Vecinii spun că bărbatul care susţine că ar fi spionat este grav bolnav şi reclamaţiile depuse la Poliţie sunt doar închipuiri. Ei au precizat că bătrânul s-a certat cu mai mulţi locatari fără motive întemeiate și că majoritatea încearcă să îl evite.

Menţionăm că plângerea neobişnuită a bărbatului nu este singura din municipiu. O păşcăneancă şi-a reclamat vecinii că fac ţuică în apartament dar acuzaţiile femeii nu au fost confirmate de oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow