18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Speranta de la prefect, zeci de pascaneni s-au inghesuit la audiente

romeo olteanu pascani

Fiecare vizita in teritoriu a prefectului aduna zeci de oameni la usa acestuia. Romeo Olteanu, a tinut din nou audiente astazi, 4 aprilie la sediul Primariei din Pascani. Prefectul, alaturi de reprezentanţii Institutiei Prefectului si ai Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliară au discutat timp de trei ore şi jumătate cu 27 de persoane. La audiente s-au prezentat si persoane care nu s-au înscris în prealabil pe lista realizata la nivelul Instituţiei Prefectului, astfel in total s-au adunat peste 40 de persoane.

Au fost şi persoane care au solicitat eliberarea titlului de proprietate pe vechiul amplasament. Terenul este insa ocupat, dar cetăţenii refuză alte amplasamente. Cele mai multe probleme de fond funciar reclamate de iesenii veniti în audienţe au vizat suprafete de pe raza municipiului Paşcani şi a comunelor Valea Seacă, Stolniceni Prăjescu, Todiresti, dar si din comuna Harmanesti, unde 6 persoane ne-au reclamat ca autoritatile comunei nu fac nimic pentru a-i ajuta sa isi obtina titlurile de proprietate sau sa fie pusi in posesie.

Petru Apetrei din Pascani, este nemultumit ca pe terenul său sunt amplasaţi doi stalpi cu retele electrice. O alta persoană, spune ca a încercat să cumpere o locuinta de la Primaria Pascani. Solicitarea privind achiziţia locuinţei a fost însă respinsă în instanta.

Ion Palade, este din Gastesti si din anul 2005 se cearta cu cei 4 frati ai sai de la dezbaterea mostenirii. El spune ca a umblat pentru titlul de proprietate atat pe la Primaria din Pascani cat si cea din Iasi insa, pana in momentul de fata nu a primit nici un raspuns.

Romeo OLTEANU, urmeaza sa organizeze o altă runda de audienţe. La Instituţia Prefectului există şi alte solicitări de audienţă pentru zona Paşcani, dar deocamdată nu a fost stabilită o dată la care prefectul sa organizeze o altă runda de audiente.

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow