More

  Spectacolul bucurii la Târgu Frumos

  Array

  Spectacolul bucuriei la Târgu Frumos

  A fost un spectacol al bucuriei la Târgu Frumos. După un an de repetiții și provocări, cei peste 200 de copii care sunt înscriși la cursurile Clubului Copiilor din oraș au încântat publicul cu cântece, scenete de teatru, dansuri.

  Festivitatea de final de an la Clubul Copiilor din Târgu Frumos s-a încheiat cu ropote de aplauze, zâmbete și chiar câteva lacrimi. Evenimentul, programat în ziua de miercuri, 15 iunie a dat ocazia fiecărui copil înscris la cursurile instituției să arate ce au învățat în acest an. Și au învățat. Au dansat, cântat și jucat în scenete foarte bine.

  https://www.youtube.com/watch?v=cIs5RWK1hwo&feature=youtu.be

  Denumit sugestiv, “Specctacolul bucurii”, evenimentul s-a bucurat de succes la încheierea stagiunii de activități educative extracuriculare din cadrul clubului,  pentru anul scolar 2015-2016. In spectacol au evoluat peste 200 de copii.

  Spectacolul Bucuriei a fost organizat de Clubul Copiilor Tirgu Frumos, sub indrumarea profesorilor: Gisela Petrila, Mirela Leahu si Mihaela Budaca, care au primit flori dar și aplauze din partea celor prezenți.

  Chiar daca anul scolar se inchide pe 24 iunie, activitatile vor continua in cadrul Clubului de Vacanta, propus de profesori si voluntarii ASIRYS. Copiii si tinerii interesati de oferta educationala de vacanta, sunt invitati sa urmareasca paginile asociatiei SUPER TINERI si ale Clubului Copiilor Tirgu Frumos, de pe Facebook.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Probleme cu retelele de apa, din cauza gerului

  Probleme serioase la retele de distributia a apei din municipiul Pascani, din cauza temperaturilor extreme din ultimile zile. Zeci de conducte au inghetat atat...

  Inventarierea locurilor de veci, amanata. Mortii sunt ingropati in alte cimitire

  Primaria Pascani amana din motive greu de inteles inventariarea locurilor de vechi din cimitirul municipal. Actiunea a fost demarata anul trecut, cu infiintarea unei...

  Crucea Rosie, solicitare catre consilieri, pentru cursuri si o banca de alimente

  Filiala ieseana a Societatii Nationale de Cruce Rosie intentioneaza sa isi extinda activitatea Pascani. In acest sens a depus o solicitare la Primaria Pascani...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI