More

  Spectacole la Casa de Cultura. Teatru, concerte de muzica usoara si filarmonica

  Array

  In perioada urmatoare, pascanenii sunt invitati la Casa de Cultura pentru o serie de spectacole. In prima faza va avea loc o piesa de teatru, pe data de 21 noiembrie, de la ora 18.30, cand pe scena Casei de Cultura vor urca actorii Teatrului “Mihai Eminescu” din Botosani.

  Acestia vor interpreta piesa “O lume nebuna, nebuna” ce este o comedie bulevardiera, de moravuri, cu tenta politica, intr-o ironie dezbracata de inhibitii, uneori prea dezbracata chiar. Volin Costin detine rolul principal, insa autorul textului transfera progresiv atentia asupra personajului interpretat de Ioan Cretescu, un rol care il recomanda excelent pentru teatrul de comedie, Ioan Cretescu dovedind o excelenta capacitate de a starni hazul nu doar prin intermediul savuroaselor replici.

  Pretul biletelor este de 10 lei pentru elevi si studenti si 20 lei pentru adulti.

  Duminica, 25 noiembrie 2012, la Pascani este asteptat Aurelian Temisan, care va sustine un concert sub titulatura “Te cunosc de undeva?” El va avea alaturi pe scena orchestra si backing vocals, de asta si pretul biletelor va fi usor mai ridicat. La categoria a II pretul biletelor va fi de 30 lei iar la categoria I pretul va fi de 50 lei.

  Pe 3 decembrie, incepand cu ora 18.30, Filarmonica din Botosani va sustine un spectacol. Samir Marcu spune ca exista doi sponsori cu care trateaza pentru a putea reduce pretul biletelor pentru pascaneni la acest spectacol. Dorinta Casei de Cultura este aceea ca pretul unui bilet la acest spectacol sa nu depaseasca 10 lei.

  Pentru pascanenii interesati de bilete pentru spectacolele sus mentionate, acestia o pot face de la caseria situata la intrarea in Casa de Cultura, dupa urmatorul program: luni-vineri de la ora 10.00 – 12.00 si 18.00 – 19.00. In saptamana in care aceste spectacole se vor derula caseria va functiona si duminica de la ora 10.00 – 12.00.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp