More

  Spectacole în stradă la Hârlău şi Târgu Frumos de Ziua Naţională

  Array

  Străzile oraşului Hârlău au răsunat astăzi sub acordurile Imnului României. Cu ocazia Zilei Naţionale administraţia locală a organizat o serie de manifestări culturale chiar în centrul localităţii la monumentul eroilor. Acolo au fost depuse coroane de flori de reprezentanţii instituţiilor publice şi a fost oficiata o slujba de pomenire.
  Edilul oraşului le-a urat hârlăuanilor “La Mulţi Ani” cu ocazia Zilei Naţionale a României şi a vorbit despre importanţa istorică a acestei zile.
  A urmat un moment spectacol în stradă susţinut de un grup de artişti din Republica Moldova şi o trupă de dansatori din Parcovaci.
  În acelaşi context 20 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate cu bani cu diplome de fidelitate.
  Pentru sărbătoriţi şi invitaţi Primăria Hârlău a oferit un dineu la Conacul Polizu Tot acolo a avut loc un spectacol artistic.
  Menţionăm că Ziua Naţională a României a fost sărbătorită şi la Târgu Frumos. Oficialităţile locale şi reprezentanţii instituţiilor au depus coroane de flori iar în parcul din centrul oraşului a avut loc În centrul orasului un recital de cântece patriotice susţinut de un grup de tineri din Asociaţia de Tineretului Ortodox Roman. Invitaţii au fost ospătaţi cu vin fiert şi fasole cu cârnaţi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI