21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023

Spectacole de Ziua Teatrului, la Pașcani

Pășcănenii sunt invitați cu mic cu mare, la spectacol, la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu din municipiu. Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului de Păpuși, trupa de teatru pentru copii Promoteu a instituției de cultură pune în scenă piesa „Greierele și furnica”, duminică, 26 martie, de la ora 11:30, în regia lui Aliona Gâtlan.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru rezervări și informații puteți apela numărul: 0726040408.

Ar putea fi o caricatură cu ‎text care spune „‎TRUPA DE TEATRU PENTRU COPII PROMETEU Casa De Cullură Mihail ۔vean culturá, educaÈie, tradite Sad oveanu Duminică, 26 Martie 2023, GREIERELE ȘI FURNICA ora 11,30 după Jean de La Fontaine GreieraÈul IUSTIN BOTEA Albinuța SMARANDA RADU-SPRIDON FluturaÈul ALESIA GAMAN Gândăcelul SEBASTIAN HÎRTOPANU Sala de spectacole a Casei de Cultură Distribuția: Furnica DARIA PĂULEȚ Trântorul CASSANDRA BOTEA Solul Primăverii ALEXANDRA TATARU Lumini FOCÈA ADRIAN Muzica LEONID CIBOTAR Costume ALBU LĂCRĂMIOARA Sunet IPATE ROMICĂ Decoruri IONESCU PAVEL REGIA GÂTLAN ALIONA preț bilet: 15 Lei‎”‎

Trupa de teatru „Prometeu ” a fost înființată în februarie 2014 , formată din elevi ai claselor IX-XII din școlile pașcănene. De-a lungul timpului a avut mai multe participări la activitățile Casei de Cultură, precum și participări la festivaluri naționale și internaționale, unde au obținut premii, cât și aprecierea expertă a juriului.

Miercuri, 29 martie, de la ora 19:00, în sala de spectacole a instituției va avea loc piesa de teatru “De la Caragiale la Șalom Alehem!”, jucată de actorii Teatrului Evreiesc de Stat din București. Pe scenă va juca și pășcăneancă, Lorena Luchian.

Prețul unui bilet subvenționat este de 60 de lei, iar pentru rezervări și informații puteți apela numărul 0726040408.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow