elefant.ro
More

  Spectacole de “Ziua Femeii”, in week-end

  Al doilea week-end din luna lui Mărțișor a adus prilej de bucurie pentru multe doamne și domnișoare care au luat parte la evenimentelele dedicate lor cu ocazia zilei de 8 martie.
  Și anul acesta la Târgu Frumos, 8 martie a fost sărbătorit printr-un spectacol dedicat special femeilor. Reprezentantele sexului frumos prezente la eveniment au primit mici cadouri și flori din partea Administrației Locale.
  Spectacolul, care a durat 3 ore s-a desfășurat la Casa de Cultură “Garabet Ibrăileanu”, timp în care doamnele s-au delectat cu melodiile unor numeroși interpreți din zona noastră, precum Cristinel Iordachioaia, Loredana Colotin, Claudia Martinica, Trupa Chihlimbar. Alături de ei, au oferit mărțișoare muzicale și Harpă Iosif, Ștefania Chelea, Cosmin Chelea, Alondra Ursache, Andrei Nicai, Daria Gafincu.

  Atmosfera de sărbătoare și bună dispoziție a fost întreținută și de Ansamblul de dansuri populare „Lunca Moldovei” din comună Gheraiesti, județul Neamț.

  Aproape de finalul frumosului eveniment, viceprimarul orașului Târgu Frumos a transmis gânduri bune alături de tradițională urare „La mulți ani” tuturor femeilor.

  Spectacolul a fost încheiat de un recital de muzică ușoară, susținut de un cunoscut artist din Chișînău, Gheorghe Topa.

  Starea de sărbătoare s-a prelungit și în weekend, datorită festivității organizate de Clubul Copiilor Pașcani, sâmbătă, pe 9 martie.

  Elevii cercurilor Clubului Copiilor și-au încântat invitații cu un program artistic deosebit, dedicat celor mai dragi ființe- și anume mamele.

  Tinerii interpreți, de la mic la mare, au recitat poezii, au cântat, au dansat dansuri tradiționale și moderne, totul spre încântarea publicului.

  Doamnele au primit flori împreună cu cele mai frumoase urări.

  Și în comuna Stolniceni-Prăjescu, ziua de 8 martie a fost sărbătorită de administrația locală. Primarul, Costel Hugeanu, a oferit prin școli trandafiri tuturor domnișoarelor și doamnelor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biciclist accidentat la Războieni. A traversat prin loc nepermis

  Un biciclist a fost accidentat vineri seara, in localitatea ieseana Razboieni. Barbatul, in varsta de 56 de ani, ar fi traversat strada printr-un loc...

  Uniunea Europeană enervează țăranii români cu legea porcului. „Să-i fac un grafic de hrănire? Să mă schimb de cinci ori pe zi?”

  Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie...

  Studiu: Deșeurile electronice ating niveluri record

  Un munte de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile și alte produse electronice a crescut ajungând la un nivel record anul trecut, potrivit unui...

  Opinii