12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Spectacole de “Ziua Femeii”, in week-end

Al doilea week-end din luna lui Mărțișor a adus prilej de bucurie pentru multe doamne și domnișoare care au luat parte la evenimentelele dedicate lor cu ocazia zilei de 8 martie.
Și anul acesta la Târgu Frumos, 8 martie a fost sărbătorit printr-un spectacol dedicat special femeilor. Reprezentantele sexului frumos prezente la eveniment au primit mici cadouri și flori din partea Administrației Locale.
Spectacolul, care a durat 3 ore s-a desfășurat la Casa de Cultură “Garabet Ibrăileanu”, timp în care doamnele s-au delectat cu melodiile unor numeroși interpreți din zona noastră, precum Cristinel Iordachioaia, Loredana Colotin, Claudia Martinica, Trupa Chihlimbar. Alături de ei, au oferit mărțișoare muzicale și Harpă Iosif, Ștefania Chelea, Cosmin Chelea, Alondra Ursache, Andrei Nicai, Daria Gafincu.

Atmosfera de sărbătoare și bună dispoziție a fost întreținută și de Ansamblul de dansuri populare „Lunca Moldovei” din comună Gheraiesti, județul Neamț.

Aproape de finalul frumosului eveniment, viceprimarul orașului Târgu Frumos a transmis gânduri bune alături de tradițională urare „La mulți ani” tuturor femeilor.

Spectacolul a fost încheiat de un recital de muzică ușoară, susținut de un cunoscut artist din Chișînău, Gheorghe Topa.

Starea de sărbătoare s-a prelungit și în weekend, datorită festivității organizate de Clubul Copiilor Pașcani, sâmbătă, pe 9 martie.

Elevii cercurilor Clubului Copiilor și-au încântat invitații cu un program artistic deosebit, dedicat celor mai dragi ființe- și anume mamele.

Tinerii interpreți, de la mic la mare, au recitat poezii, au cântat, au dansat dansuri tradiționale și moderne, totul spre încântarea publicului.

Doamnele au primit flori împreună cu cele mai frumoase urări.

Și în comuna Stolniceni-Prăjescu, ziua de 8 martie a fost sărbătorită de administrația locală. Primarul, Costel Hugeanu, a oferit prin școli trandafiri tuturor domnișoarelor și doamnelor.

Alte articole

3 iunie – Ziua Internaţională a Bicicletei

Sâmbătă, 3 iunie este Ziua Internaţională a Bicicletei, iar...

Ziua Copilului, sărbătorită la Hârlău – FOTO

Ziua Copilului a fost sarbatorita cu multa bucurie si...

„Caravana Copilăriei” pe esplanada din Pașcani – FOTO

Caravana Copilăriei a poposit de Ziua Copilului, sărbătorită pe...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow