20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Spectacole de Crăciun organizate de Casa de Cultură

- Advertisement -

În luna cadourilor elevii care frecventează cercurile de la Casa de Cultură „M. Sadoveanu” va invită la două spectacole muzicale şi coregrafice. Intrarea este liberă şi sunt aşteptaţi să participe păşcăneni de toate vârstele de la copii până la adulţi.

Trupa de teatru Prometeu, formaţia Dream Dance, ansamblul de dansuri populare Rapsozii Siretului şi fanfara Casei de Cultură va invită în „Împărăţia lui Moş Crăciun”. Spectacolul de muzică şi dans va avea loc vineri, 16 decembrie, începând cu ora 18.30 la Casa de Cultură „M. Sadoveanu” din Paşcani.

Un alt eveniment muzical coregrafic este programat pentru ziua de luni, 19 decembrie. Începând cu ora 18.30 trupa Dream Dance va invită la un spectacol de dans modern şi de societate unde membrii formaţiei vor prezenţa coregrafiile care le-au adus premii importante în palmares.

Menţionăm că la cele două evenimente intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile din sală. Pot participa la activităţi atât elevii din municipiu cât şi părinţii care vor să urmărească evoluţia copiilor de pe scenă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow