More

  Spectacole cu casa închisă, la Paşcani

  Array

  Spectacole cu casa închisă la Paşcani. La piesa de teatru, „Bani din cer” jucată aseară pe scena Casei de Cultură Mihail Sadoveanu, de o trupă din Botoşani, sală a fost plină iar alte câteva sute de persoane au mai solicitat invitaţii.
  Reprezentanţii instituţiei crede că acest succes se datorează şi faptului că instituţia nu a mai prezentat de câteva luni un spectacol de teatru.
  Tot cu casa închisă va avea loc şi spectacolul artistic programat marţi 17 noiembrie de la ora 18.00. Este vorba despre un concert lecţie susţinut de Mirel Manea@Orchestră, preţul unui bilet de intrare fiind de 10 lei.
  De asemenea pe data de 13 decembrie Casa de Cultură pregăteşte un concert magic cu ocazia sărbătorilor de iarnă susţinut de Mirel Manea, Vlad Mirita şi Viorica Macovei. Preţul biletului este de 40 de lei.
  Menţionăm că în perioada 19 – 25 nov trupă de teatru pentru copii de la Casa de Cultură din Paşcani va susţine două spectacole la Târgu Neamţ şi Botoşani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt licitatie spatiu Pascani

  SCM GR I MUNCA COLECTIVA Pascani anunta scoaterea la licitatie pentru vanzare a spatiului in suprafata de 96,46 mp, situat in Pascani, strada Gradinitei, nr...

  Mașină cu țigări de contrabandă, oprită în trafic la Târgu Frumos

  La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi au depistat un bărbat, de 52 ani, din jud. Neamţ,...

  Incendiu la o locuință din Vânători

  În data de 01.2021, ora 13:46, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în localitatea Vânători, comuna Vânători, judeţul Iași, pentru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI