14.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 24, 2022
Array

Spectacole caritabile la Pașcani

- Advertisement -

Luna cadourilor îi face pe elevii de la liceele din Paşcani să fie mai darnici şi mai solidari. Aceştia organizează diferite evenimente caritabile iar cu banii obţinuţi din vânzarea biletelor fac o surpriză celor nevoiaşi.
Este şi cazul unei clase de a X a de la Colegiul Naţional “M. Sadoveanu”. Ei vor susţine pe data de 18 decembrie, începând cu ora 15:00 la Clubul Copiilor, spectacolul caritabil “Dacă poţi şterge lacrima”. Preţul unui bilet este de 5 lei şi au fost scoase la vânzare 200 asemenea tichete. Cu banii obţinuţi se vor cumpăra dulciuri şi alimente unor copii defavorizaţi de la Școala Specială din Pașcani.

Spectacolul va conţine sceneta “O poveste de Crăciun” jucată de elevii clasei a X a B, urmată de un moment muzical susţinut de Dan Bordeianu şi Adriana Chiţac.

Şi elevii de la Colegiul Tehnic “CF Unirea” din Paşcani ne invită “Să-i ajutăm pe Dumitru şi Loredana” cu achiziţionarea unui bilet la filmul “Santa paws 2”. Proiecţia cinematografică va avea loc pe 15 decembrie, de la ora 17.00 la Casa de Cultură, iar preţul unui bilet este de 5 lei. Banii obţinuţi vor fi donaţi către doi elevi uniriști cu grave probleme de sănătate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow