22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Spectacol și târg de Crăciun organizat de “Miron Costin”

Spectacol și târg de Crăciun organizat de “Miron Costin”

“Vine Crăciunul!” este clar. Mai multe evenimente sunt organizate în această perioadă. De exemplu, elevii de la o școală din Pașcani, alături de profesori au pregătit un spectacol de colinde, dansuri, fragmente de teatru și multe alte surprize pentru cei care vor prinde un loc la eveniment, dat fiind că accesul este liber.

Și în acest an, profesorii de limbi străine de la Liceul Teoretic „Miron Costin” alături de elevi au pregătit evenimentul denumit sugestiv „Vine Crăciunul” Astfel, mâine, 14 decembrie, de la orele 10.30 sunteți așteptați la fântâna arteziană de pe Esplanadă, din apropierea scărilor, pentru a intra în atmosfera de sărbătoare. Startul se dă cu un flash mob făcut de elevi și coordonați de Florin Pârja, coregraf.

Apoi, toată lumea se îndreaptă către Clubul Copiilor din apropiere. Aici, sunteți întâmpinați de un târg cu produse de Crăciun făcute de elevii talentați ai școlii. Cine cumpără se alege cu produsul dar și cu gândul că din acei bani se vor cumpăra produse atât de utile unei familii aflate la nevoie.

Spectacolul mult așteptat este programat pentru orele 11.00 în sala de evenimente a instituției. Pe scenă vor urca elevii care fac parte din corul școlii, trupele de teatru Fenomenalii dar și alții care au pregătit momente de colinde sau dans.

Organizatorii, profesorii ce predau engelză sau franceză la „Miron Costin” – Elena Dăscălița, Alice Loghin, Gabriela Hrițcu, Adina Marcu Popa, Geanina Prodan, Ramona Marinescu și Vlad Pavăl, spun că evenimentul este de neratat!

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow