16.5 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Spectacol şi foc de artificii, la “Târgul de toamna”, de la Târgu-Frumos

Târgu-Frumos va îmbraca straie de sărbătoare la sfârşitul acestei săptămânii. Administraţia locală organizează în perioada 22-24 septembrie, “Târgul de toamna”, eveniment cu tradiţie în oraş. Pe esplanada din centrul localităţii vor fi aşezate mai multe standuri cu produse locale specifice acestui anotimp. Nu vor lipsi nici meşterii populari din mai multe oraşe ale ţării şi chiar din Republica Moldova. Evenimentul se va încheia duminică cu un spectacol live susţinut de formatia “Los Anonimos” şi un foc de artificii.

Dacă vreţi să simţiţi din plin atmosfera acestui anotimp, mergeţi la sfârşitul acestei săptămâni la Târgu-Frumos. Pe esplanada din centrul oraşului veţi vedea tarabe pline cu produse locale de sezon. Administraţia locală organizează cea de-a V-a ediţie a “Târgului de toamna”, la care vor participa producătorii de legume, fructe, produse de panificaţie şi semipreparate din carne, lactate, vin şi multe altele.

În aceleaşi timp, vor veni şi meşterii populari din mai multe colţuri ale ţării, dar şi din Republica Moldova. Târgoveţii vor putea cumpăra mobilier rustic, obiecte din portul popular tradiţional, icoane, leacuri din plante, preparate culinare tradiţionale şi multe altele.

Duminică va avea loc şi un spectacol artistic, începând cu ora 19.00. Potrivit celor spuse de edilul oraşului, Ionel Vătămanu, pe scenă va urca formaţia “Los Anonimos”, din Piatra-Neamţ, iar timp de trei ore vor susţine un concert live.

Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii, ce va avea loc la ora 22.00.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow