More

  Spectacol şi foc de artificii, la “Târgul de toamna”, de la Târgu-Frumos

  Array

  Târgu-Frumos va îmbraca straie de sărbătoare la sfârşitul acestei săptămânii. Administraţia locală organizează în perioada 22-24 septembrie, “Târgul de toamna”, eveniment cu tradiţie în oraş. Pe esplanada din centrul localităţii vor fi aşezate mai multe standuri cu produse locale specifice acestui anotimp. Nu vor lipsi nici meşterii populari din mai multe oraşe ale ţării şi chiar din Republica Moldova. Evenimentul se va încheia duminică cu un spectacol live susţinut de formatia “Los Anonimos” şi un foc de artificii.

  Dacă vreţi să simţiţi din plin atmosfera acestui anotimp, mergeţi la sfârşitul acestei săptămâni la Târgu-Frumos. Pe esplanada din centrul oraşului veţi vedea tarabe pline cu produse locale de sezon. Administraţia locală organizează cea de-a V-a ediţie a “Târgului de toamna”, la care vor participa producătorii de legume, fructe, produse de panificaţie şi semipreparate din carne, lactate, vin şi multe altele.

  În aceleaşi timp, vor veni şi meşterii populari din mai multe colţuri ale ţării, dar şi din Republica Moldova. Târgoveţii vor putea cumpăra mobilier rustic, obiecte din portul popular tradiţional, icoane, leacuri din plante, preparate culinare tradiţionale şi multe altele.

  Duminică va avea loc şi un spectacol artistic, începând cu ora 19.00. Potrivit celor spuse de edilul oraşului, Ionel Vătămanu, pe scenă va urca formaţia “Los Anonimos”, din Piatra-Neamţ, iar timp de trei ore vor susţine un concert live.

  Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii, ce va avea loc la ora 22.00.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet