29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Spectacol și flori de Ziua femeii

answear.ro
fashiondays.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
vivacredit.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Spectacol artistic pentru doamnele şi domnişoarele din Târgu Frumos. Administraţia locală organizează pe 8 martie la Casa de Cultură un moment artistic exclusiv pentru femei, începând cu ora 19.00. Invitat de seama este interpretul de muzică uşoară Ion Soroceanu, alături de care vor mai urcă pe scenă Marius Zgăianu, Constantin Bahrin, Constantin Petrescu şi Ştefan Pintilie. Nu vor lipsi nici momentele de dans ale Ansamblului Mărgineanca din Botoşani.

Pentru acest spectacol administraţia locală a aprobat suma de 15 mii lei din bugetul local şi 5000 lei pentru a cumpără flori ce vor fi dăruite doamnelor aflate în sală.

Ziua Internaţională a femeii este sărbătorită în fiecare an pe 8 martie din 1975, iar 2 ani mai târziu a fost adoptată printr-o rezoluţie a Adunării Generale ONU. Pe vremea grecilor antici se sărbătorea Ziua mamei. În fiecare primăvară, ei o serbau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Mai târziu, în Anglia anilor 1800, a fost menţionată Duminica mamei, serbată în a patra duminică de la începerea Postului Paştelui.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI