More

  Spectacol organizat de Școala Specială de 1 iunie

  Array

  Specialii de Paşcani ştiu să se distreze. De “Ziua copilului” elevii de la Şcoala Specială au pregătit pentru părinţi şi profesori un program artistic cu dansuri, muzică şi poezii. Evenimentul a avut loc la Clubul Copiilor din municipiu începând cu ora 10.00.

  Îmbrăcați în costume populare şi ţinându-se de mână copii au urcat pe scenă pentru a le arata celor prezenţi cât de bine se descurcă la dansuri tradiţionale.

  Cei mai creativi elevi şi-au pregătit singuri ţinutele pentru spectacolul de astăzi şi au defilat pe scenă sub acordurile unei melodii atent alese în ton cu evenimentul.

  Ropote de aplauze au smuls şi membrii formaţiei “Busuiocul”. Prichindeii îmbrăcaţi cu ie, căciulă de oaie şi opinci în picioare au jucat o horă moldovenească cum numai în zona noastră se poartă.

  Spectacolul de astăzi a fost organizat de Şcoala Specială în parteneriat cu Liceul Teoretic “Miron Costin”, Liceul Tehnologic “M. Busuioc” şi Şcoala Gimnazială Valea Seacă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI