More

  Spectacol muzical coregrafic la Casa de Cultură din Pașcani

  Array

  Muzică și dans pentru toate vârstele și gusturile, miercuri după amiază în fața Casei de Cultură din Pașcani. Instituția de cultură încheie seria spectacolelor în aer liber de anul acesta, pășcănenii fiind invitați să-i susțină pe copiii talentați din localitate.

  Miercuri după-amiază în piața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani, începând cu orele 17.00, va avea loc ultimul spectacol în aer liber organizat de această instituție, anul acesta. Este vorba de un program muzical-coregrafic cu titlul ”Să cântăm pentru toți”, ce se va desfășura timp de aproximativ o oră, în fața Casei de Cultură.

  Spectacolul va fi realizat cu sprijinul Clubului Copiilor din Pașcani, partener în organizarea acestui eveniment. Copiii care au fost îndrumați în cadrul cluburilor artistice din această instituție sunt cei care vor susține partea muzicală, iar momentele de dans vor fi prezentate de cursanții care fac parte din echipa ”Dream dance” a Casei de Cultură.

  Menționăm că programul manifestărilor culturale de miercuri urmează să fie definitivat în cursul zilei de astăzi, directorul de la Clubul Copiilor, Gabriel Ciopraga, precizând că au pregătite 17 momente muzicale, care urmează să fie alternate cu secvențe coregrafice.
  Dacă vremea nu va fi favorabilă, evenimentul se va desfășura pe scena Casei de Cultură din Pașcani, la aceeași oră.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet