22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Spectacol muzical coregrafic la Casa de Cultură din Pașcani

Muzică și dans pentru toate vârstele și gusturile, miercuri după amiază în fața Casei de Cultură din Pașcani. Instituția de cultură încheie seria spectacolelor în aer liber de anul acesta, pășcănenii fiind invitați să-i susțină pe copiii talentați din localitate.

Miercuri după-amiază în piața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani, începând cu orele 17.00, va avea loc ultimul spectacol în aer liber organizat de această instituție, anul acesta. Este vorba de un program muzical-coregrafic cu titlul ”Să cântăm pentru toți”, ce se va desfășura timp de aproximativ o oră, în fața Casei de Cultură.

Spectacolul va fi realizat cu sprijinul Clubului Copiilor din Pașcani, partener în organizarea acestui eveniment. Copiii care au fost îndrumați în cadrul cluburilor artistice din această instituție sunt cei care vor susține partea muzicală, iar momentele de dans vor fi prezentate de cursanții care fac parte din echipa ”Dream dance” a Casei de Cultură.

Menționăm că programul manifestărilor culturale de miercuri urmează să fie definitivat în cursul zilei de astăzi, directorul de la Clubul Copiilor, Gabriel Ciopraga, precizând că au pregătite 17 momente muzicale, care urmează să fie alternate cu secvențe coregrafice.
Dacă vremea nu va fi favorabilă, evenimentul se va desfășura pe scena Casei de Cultură din Pașcani, la aceeași oră.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow