More

  Spectacol la concursul judeţean de coregrafie organizat la Paşcani

  Array

  Concursul judetean de coregrafieIn aceasta dimineata, incepand cu orele 10:00, in sala de spectacole a Clubului Copiilor a avut loc Concursul Judetean de Coregrafie. Nu mai putin de 18 trupe din tot judetul Iasi au venit la Pascani si s-au intrecut pentru titlul de cei mai buni dansatori.

  Elevii de la clasele 0 si pana la clasele a XII-a i-au incantat pe cei prezenti cu miscari din toate tipurile de dansuri, de la cele clasice pana la cele moderne. Au participat copii veniti de la Palatul Copiilor din Iasi, de la Raducaneni, Targu Frumos, Pascani si de la alte scoli din zona.

  Juriul a fost format din patru pascaneni, directorul Casei de Cultura, Marioara Preutu, directorul Liceului Tehnologic “Mihai Busuioc”, Maria Petrovici, profesorul Oana Monica Plaiu si de profesorul Costel Lupei.

  Rand pe rand, trupele venite din tot judetul au incercat sa ii convinga pe membrii juriului ca sunt cei mai buni intr-ale dansului.

  Cel mai emotionant moment al concursului de coregrafie a fost cel al trupei Sonic din Targu Frumos, care au dedicat momentul artistic unui fost coleg de formatie, Danut Vieru, care s-a stins din viata, la varsta de numai 17 ani, in noaptea de Inviere, dupa ce ar fi fost agresat de un grup de tineri.

  Potrivit organizatorilor, toti participantii vor primi diplome din partea Inspectoratului Scolar Judetean Iasi iar in cursul zilei de maine vor fi anuntati si castigatorii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet