0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Spectacol folcloric la Iasi, cu momente de caritate pentru copiii de la Centrul de Servicii Sociale ”Sf. Nicolae” Pașcani

Sfarsitul de saptamana aduce un spectacol folcloric, incarcat de momente traditionale, in cadrul caruia va avea loc o actiune caritabila în sprijinul copiilor de la Centrul de Servicii Sociale ”Sf. Nicolae” Pașcani. Sambata, 11 decembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi va avea loc evenimentul „Flori de cantec romanesc” organizat de Consiliul Judetean Iasi si Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte”.

Pe aceeasi scena va avea loc si lansarea Ansamblului Folcloric „Florile Moldovei”.

Voia buna va fi asigurata de solisti vocali precum Constantin Bahrin, Claudia Martinica, Andrei Balan, Simona Mazare si Andrei Liță, dar si de tinere talente din judet si din comunele apropiate Pascaniului. Printre ei se afla si Mateea Maria Bunduc, din comuna Motca.

Spectacolul va avea si o componenta caritabila, iar donatiile vor fi directionate catre Centrul de Servicii Sociale Sfantul Nicolae din municipiul Pascani.

Biletele la spectacol pot fi achiziționate de la sediul ansamblului, din șoseaua Bucium nr. 80, Iasi si consta 16 lei pret intreg, iar pentru elevi, studenti si pensionari este redus la jumatate. Accesul la spectacol se va face in baza prezentarii certificatului verde.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow