1 C
Paşcani
marți, ianuarie 18, 2022

Spectacol dedicat femeilor, la Târgu Frumos

Doamenele și domnișoarele din orașul Târgu Frumos sunt așteptate la un spectacol exclusiv de muzică susținut de artistul Aurel Moldovanu, de „Ziua Femeii”. Invitația  a fost făcută chiar de  primarul orașului, Ionel Vatamanu – foto, pe pagină de Facebook. Evenimentul este programat să aibă loc pe 7 martie de la ora 16.00 la  Casă de Cultură „Garabet Ibrăileanu”. Intrarea este gratuită iar sarbatoritele sunt așteptate cu buchete de flori.

„Pentru toate doamnele și domnișoarele, bucuria primăverii cuprinsă într-un mărțișor! Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de flori, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!
Cu această ocazie vreau să invit toate doamnele și domnișoarele Sâmbătă, 7 Martie 2020, începând cu ora 16:00, la un spectacol de muzică dedicat exclusiv femeilor. Evenimentul se va desfașura la Casă de Cultură și îl va avea că invitat special pe artistul Aurel Moldovanu. Vă așteptăm cu drag!”   a precizat primarul Ionel Vatamanu în mesajul sau.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...