25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Spectacol de Ziua Unirii la Pașcani. Eminescu sărbători în școli

Spectacol de Ziua Unirii la Pașcani. Pe lângă evenimentele pregătite de școli și muzee, și conducerea Casei de Cultură din Pașcani a pregătit, alături de colaboratori un spectacol pentru a marca această zi, liberă prin lege, pentru bugetari.

Evenimentul este programat în piațeta Mihail Sadoveanu, iar doritorii sunt așteptați în număr cât mai mare. Artișii care vor cânta pentru public, muzică populară sunt Adriana Apostol, Nelu Sârbu și Cristinel Iordăchioaia.

„Marți, 24 ianuarie 2017, ora 12.00 vă invităm la spectacolul omagial „Hai să dăm mână cu mână” ce va avea loc în fața Casei de Cultură Pașcani-Piața țM. Sadoveanu”. După recitalul îndrăgitilor soliști de muzică populară pășcaneni vă invităm la Hora Unirii alături de Ansamblul de dansuri „Rapsozii Siretului” în acordurile Fanfarei „Trubadurii”. „ au spus reprezentanții Casei de Cultură.

„Și luni, 16 ianuarie 2017 începând cu orele 17.30 în sala Arcadia a Casei de Cultură îl vom omagia pe Mihai Eminescu la 167 de ani de la naștere cu sprijinul elevilor de la Liceul Teoretic,,Miron Costin” din Pașcani coordonați de prof. Ionuț Hărățu.” a conchis directorul Daniela Calistru.

eminescu-evenimente

casa-de-cultura-pascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow